Motto: Curăţenia este sufletul tuturor lucrurilor!

Despre noi

Compania noastră oferă o gamă largă de servicii într-un mod profesionist care include orice tip de lucrări de curăţare, cu cele mai recente mijloace utilizate, adaptând la nevoile clienţilor
Doriţi curăţenie zilnică, săptămânală, lunară sau curăţenie după construcţie sau renovare? Vă stăm la dispoziţia dumneavoastră.
Soluţiile ecologice şi echipamentele de care ne folosim sunt profesionale, respectă cerinţele şi normele UE, astfel putem oferi clienţilor CALITATE. Furnizorul nostru de produse de curăţare este HARGHITA HOLDING.
Angajaţii noştrii sunt instruiţi şi familiarizaţi cu cele mai noi procedee, soluţii şi echipamente din domeniu.

În România

Compania SC. Eko Cleaner SRL. a fost înfiinţată în 2008, în România, îm oraşul Odorheiu Secuiesc, firma tânără, într-o creştere dinamică, are acum 11 angajaţi permanenţi care încearcă să satisfacă clienţii actuali şi viitori. Profilul principal este curăţarea industrială pentru persoane juridice, dar suntem şi la dispoziţia persoanelor fizice!

În Ungaria

În 2012, am înfiinţat în Ungaria firma Eko Cleaner KFT. Având în vedere că în ţara de origine de-a lungul anilor s-au dezvoltat relaţii foarte bune, dorim să profităm din relaţiile noastre de a extinde domeniul de aplicare a serviciilor noastre. Astfel, cu experianţa şi expertiza acumulată vrem mai mulţi clienţi mulţumiţi.