Compania noastră oferă o gamă largă de servicii într-un mod profesionist care include orice tip de lucrări de curățare, cu cele mai recente și cele mai eficiente instrumente, mijloace utilizate, adaptând la nevoile clienţilor.

Compania SC. Eko Cleaner SRL. a fost înființată în 2008, în România, în oraşul Odorheiu Secuiesc, firma tânără, într-o creştere dinamică, are acum 11 angajaţi permanenţi care încearcă să satisfacă clienţii actuali și viitori. Profilul principal este curățarea industrială pentru persoane juridice, dar suntem şi la dispoziția persoanelor fizice!

Doriţi curăţenie zilnică, săptămânală, lunară, sau curăţenie după construcţie sau renovare? Contactaţi-ne.

Motto: Curăţenia este sufletul tuturor lucrurilor!

În 2012, am înfiinţat în Ungaria firma Eko Cleaner KFT. Având în vedere că în țara de origine de-a lungul anilor s-au dezvoltat relații foarte bune, dorim să profităm din relaţiile noastre de a extinde domeniul de aplicare a serviciilor noastre. Astfel, cu experienţa şi expertiza acumulată vrem mai mulţi clienţi multumiţi.

Soluţiile ecologice şi echipamentele de care ne folosim sunt profesionale, respectă cerinţele şi normele UE, astfel putem oferi clienţilor CALITATE. Firma noastră utilizează doar utilaje profesionale industriale de curăţenie marca NILFISK-ALTO.

Angajaţii noştri sunt instruiţi şi familiarizaţi cu cele mai noi procedee, soluţii şi echipamente din domeniu.