Cégünk azon széleskörű szolgáltatásokat profi módon nyújtja, amelyek bármilyen típusú építmények takarítását magába foglalják, a leghatásosabb és legmodernebb eszközöket, módozatokat felhasználva, alkalmazkodva a kliensek különböző igényeihez.

A SC. Eko Cleaner SRL. 2008-ban alakult, Romániában, Székelyudvarhelyen, a fiatalos, lendületesen bővülő cég jelenleg 11 állandó alkalmazottal próbálja kielégíteni az eddigi és a jövőbeni klienseit. Fő profilja az ipari takarítás, de készséggel állunk a magánszemélyek rendelkezésére is!

Napi, heti, havi vagy építkezés, felújítás utáni takarítást szeretne? Mi vállaljuk.

A mottónk: Rend a lelke mindennek!

2012-ben megalapítottuk Magyarországon az Eko Cleaner KFT-t. Mivel az anyaországban nagyon jó, hosszú évek során kialakított kapcsolataink vannak, így ki akarjuk használni a lehetőséget, hogy szélesebb körben tudjuk a szolgáltatásainkat kiterjeszteni. Ezáltal nagyobb tapasztalattal és szakértelemmel szeretnénk minél több elégedett ügyfelet kiszolgálni.

Környezetvédelmi megoldásaink és professzionális eszközeink melyeket cégünk használ, megfelelnek az Európai Unió követelményeknek és szabványoknak, ezáltal biztosítjuk ügyfeleink számára a MINŐSÉG-et. Cégünk kizárólag NILFISK-ALTO professzionális ipari takarító gépeket használ.

Munkatársaink képzettek és ismerik a legújabb eljárásokat, berendezéseket és megoldásokat a takarítás terén.